קבב דגים ברוטב של אריסה וחמאה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קבב דגים ברוטב של אריסה וחמאה

מנת קבב דגים שמיועדת לכל חוגגי שבועות שלא אוכלים את ארוחת החג רק על בסיס גבינות, בתיבול מוכר מבית אמי

דרגת קושי: קל
קבב דגים ואריסה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים לקבב:

1 קג דגים טחונים (במטחנת בשר)

½ כוס גמבה קצוצה

½ כוס עגבניות קצוצות

½ כוס פטרוזילה קצוצה

½ כוס כוסברה קצוצה

½ כפית כמון

1 כפית מלח

 

לרוטב:

200 גרם אריסה

100 גרם חמאה קרה קוביות

½ כוס מים

הוראות הכנה

הכנת הקבב:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת גוש אחיד ומכינים קציצות במשל של כ- 50 גרם כל אחת ומניחים במקרר.

 

הכנת הרוטב:

שופכים  אריסה אל סיר בינוני ומחממים. לאחר מכן מוסיפים קוביות של חמאה קרה ו-1/4 כוס מים. מכניסים את הקציצות ומבשלים על חום בינוני תוך כדי בחישה עדינה עד לבישול מלא של הקציצות ומגישים.

אפשר לתבל עם מעט מיץ לימון ולקשט עם עלים של כוסברה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות