שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

הצזיקי הכורדי - ג'אג'יק

הצזיקי הכורדי של סבתי ליווה אותי לאורך כל ילדותי. אין חג שבועות שלם בלעדיו

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אביב משה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
צזיקי כורדי
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 250 גרם גבינת לבנה
  • 250 גרם גבינת שמנת 30%
  • 1 כף שום קצוץ
  • 3 כפות בצל סגול קצוץ
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • 2 כוסות של ריג'לה (רגלת הגינה)
  • 1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד מניחים במקרר כשעה ומגישים בליווי של לחם כורדי או פיתה קלויה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ