הצזיקי הכורדי - ג'אג'יק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון הצזיקי הכורדי - ג'אג'יק

הצזיקי הכורדי של סבתי ליווה אותי לאורך כל ילדותי. אין חג שבועות שלם בלעדיו

דרגת קושי: קל
צזיקי כורדי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם גבינת לבנה

250 גרם גבינת שמנת 30%

1 כף שום קצוץ

3 כפות בצל סגול קצוץ

1 כף שמיר קצוץ

2 כוסות של ריג'לה (רגלת הגינה)

½ כפית מלח

1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד מניחים במקרר כשעה ומגישים בליווי של לחם כורדי או פיתה קלויה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות