כיכר גבינת עזים ומלון עם בלסמי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כיכר גבינת עזים ומלון עם בלסמי

פתיח נהדר לארוחה קיצית קלילה ונעימה עם משחק בין מתוק למלוח

דרגת קושי: קל
כיכר גבינת עזים ומלון עם בלסמי
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי מלון בשל ומתוק שצבעו כתום (הירקנים עשויים לקרוא לו "אננס" או "קנטלופ")

גליל גבינת עזים טרייה במשקל 200–250 גרם

מעט חומץ בלסמי סמיך, מעולה ומיושן (לא מצומצם)

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

פורסים מן המלון לרוחבו פרוסות בעובי ½ סנטימטר וקורצים מכל פרוסה עיגולים בקוטר גליל הגבינה. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי ½ סנטימטר גם כן ומסדרים לסירוגין מפרוסות המלון והגבינה. מניחים ככיכר על גבי צלחת ההגשה, יוצקים מעל מעט מן החומץ ומפזרים כמה גרגירי פלפל שחור. מגישים עם כוס יין לבן קר וכמה מזלגות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות