מתכון

כיכר גבינת עזים ומלון עם בלסמי

פתיח נהדר לארוחה קיצית קלילה ונעימה עם משחק בין מתוק למלוח

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כיכר גבינת עזים ומלון עם בלסמי

רכיבים

  • חצי מלון בשל ומתוק שצבעו כתום (הירקנים עשויים לקרוא לו "אננס" או "קנטלופ")
  • גליל גבינת עזים טרייה במשקל 200–250 גרם
  • מעט חומץ בלסמי סמיך, מעולה ומיושן (לא מצומצם)
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

פורסים מן המלון לרוחבו פרוסות בעובי ½ סנטימטר וקורצים מכל פרוסה עיגולים בקוטר גליל הגבינה. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי ½ סנטימטר גם כן ומסדרים לסירוגין מפרוסות המלון והגבינה. מניחים ככיכר על גבי צלחת ההגשה, יוצקים מעל מעט מן החומץ ומפזרים כמה גרגירי פלפל שחור. מגישים עם כוס יין לבן קר וכמה מזלגות.

תגובות