טרין גבינה בשלה ולחם שיפון - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טרין גבינה בשלה ולחם שיפון

דרגת קושי: קל
טרין גבינה בשלה ולחם שיפון
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

גבינה בשלה בעלת עובש לבן, מעט רכה, דוגמת קממבר

4 פרוסות לחם שיפון טרי

חופן עלי רוקט או סלק צעירים

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי ½ סנטימטר. מניחים על כל פרוסת לחם כמה עלי רוקט או סלק ומעל פרוסת גבינה. חותכים את הלחם סביב פרוסות הגבינה כך שיהיו באותו הגודל ובאותה הצורה. ניתן גם לצלות את הלחם לטוסטים קודם ההכנה, מה שיעניק לטרין פריכות נהדרת.

מניחים את הפרוסות עם הגבינה אחת מעל השנייה כך שמתקבל מגדל ובו לחם, עלים וגבינה לסירוגין. אם יש צורך, ניתן לייצב את המגדל בעזרת קיסמים. יוצקים מעל הכל שמן זית ומגישים עם ריבת תותים או דובדבנים ובירה בהירה וצוננת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות