סלט עדשים עם אנדיב, אספרגוס וגבינת פטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט עדשים עם אנדיב, אספרגוס וגבינת פטה

שילוב יפהפה ומפתיע בין אנדיב פריך, צנוניות ורודות, עדשים מבריקות, תפוח חמצמץ ורוקט המריר. כל אלה יחד יוצרים הרמוניית טעמים ומרקמים של סלט בריא ומשמח במיוחד

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט עדשים שחורות עם אנדיב ואספרגוס
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כוס עדשים שחורות

1 צרור אספרגוס חתוך לרבעים (ללא הרבע התחתון)

1 תפוח עץ ירוק פרוס לפרוסות דקיקות

2 אנדיב חתוכים לשמיניות לאורך

4-5 צנוניות קטנות פרוסות לעיגולים דקיקים (עדיף במנדולינה)

זר רוקט או אורוגולה שטוף ומיובש

חופן אגוזי מלך קצוצים גס

150 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת גס

לרוטב:

חצי כפית מלח מיץ מלימון אחד או 3 כפות חומץ שרי

רבע שן שום קצוצה דק

רבע כוס שמן זית

מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים .

מרתיחים מים בסיר בינוני, מוסיפים את האספרגוס ומבשלים ללא מכסה 3 דקות.

מסירים מהאש, מסננים ושוטפים במים קרים.

מערבבים עם שאר המרכיבים והרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות