מתכון לחלה רכה וקרמלית עם מרכיב מפתיע

חלה עשירה ורכה, עם אספרסו שנותן לה בת טעם קרמלית וניחוח קפה מענג. אוכלים ממנה כשהיא חמימה, מרוחה בחמאה או בממרח שוקולד, או שמכינים ממנה כריך עם שמנת ובצל ירוק

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חלת קפה של הדיי עפאיםחלת קפה של הדיי עפאים
חלת קפה של הדיי עפאיםצילום: דן פרץ
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות