צ'אני דאל טופו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'אני דאל טופו

המנה היא לא הודית אסלית אבל בהחלט מותאמת לרוח התקופה הטבעונית במסעדות

4 מנות דרגת קושי: קל
דאל טבעוני
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

800 גרם קרם טופו (טופו במרקם שמנת, להשיג בסופרמרקט הקרוב)

2 קופסאות חומוס שימורים

1 בצל לבן קצוץ דק

2 עגבניות בשלות ללא זרעים קצוצות

חצי כפית כורכום

כפית פלפל שאטה גרוס יבש

חצי כפית הל טחון

כפית גרם מסאלה

כפית שום קצוץ

חצי כפית מלח

חופן של עלי כוסברה טרייה

כוס מים

הוראות הכנה

בסיר - לחמם מעט שמן סויה ולאדות את הבצל עד שקיפות, להוסיף את התבלינים, השום והצ'ילי, לערבב ולבשל במשך 20 שניות. כעת יש להוסיף את העגבניות ואת גרגירי החומוס ולבשל כ-3 דקות, להוסיף את המים והמלח ולהביא לרתיחה.

כעת יש להנמיך לחום בינוני ולבשל כ-10 דקות נוספות, לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.

לכבות את האש ולהוסיף את הכוסברה.

ההגשה:

לחמם מחבת ללא שמן לחום גבוה להניח את הפפדם במחבת עד שמתנפח (מספר שניות), להפוך לצד השני ולהוציא לאחר מספר שניות לחזור על הפעולה.

בצלחת למזוג שתי כפות קרם טופו, למרוח על הצלחת בצורה מעגלית (כמו חומוס), לחמם את הצ'אני דאל ולהניח במרכז הצלחת, להגיש עם הפפדם.

דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות