מתכון לסלט פאפיה (סום טאם) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מתכון לסלט פאפיה (סום טאם)

דרגת קושי: קל
סום טאם
דודו בכר

הכרוב והשעועית נועדו למתן את חריפות הסלט

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 פאפיה ירוקה קלופה חתוכה לרצועות דקיקות וארוכות

10 עגבניות שרי חצויות

כפית (או יותר) פלפל שאטה קצוץ

חצי צ'ילי אדום חתוך לרצועות דקיקות

2 שיני שום חתוך לרצועות דקיקות

חופן עלי כוסברה שלמים

 4 עלי כרוב שלמים

14 תרמילי שעועית ירוקה טרייה חצויה

חופן בוטנים קלויים קצוצים

12 שרימפס קטנים מיובשים (אופציונלי)

לתיבול:

10 כפות רוטב דגים (פיש סוס)

1 ליים סחוט

2 כפיות סוכר חום מומס במעט מים חמים

הוראות הכנה

את הפאפיה כדאי לשים כ-15 דקות במי קרח, זה יוסיף לקריספיות של הסלט. לאחר מכן להעביר למסננת ולהשאיר את הפאפיה להתייבש כ-5 דקות.

במידה ויש עלי ומכתש - מניחים במכתש שום, צ'ילי, שעועית ירוקה ועגבניות שרי, ומתחילים לכתוש. תוך כדי מוסיפים מיץ ליים, רוטב דגים ואת מי הסוכר והפאפאיה, וממשיכים להכות ולכתוש מספר פעמים. מוסיפים בוטנים וכוסברה ומכים פעם נוספת, טועמים ואם צריך להוסיף תיבול (או שרימפס) זה הזמן.

דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות