מתכון למרק פו טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מתכון למרק פו טבעוני

מרק הדגל של וייטנאם דורשת לרוב שעות רבות של הכנה. השף משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מביא את הגרסה הטבעונית למרק פו

4-6 סועדים דרגת קושי: קל
מרק פו טבעוני
דודו בכר
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים לציר ירקות:

2 יחידות בצל לבן שטוף וחצוי

2 יחידות גזר פרוס עבה

3 פרוסות ג'ינג'ר

חצי צרור גבעולי כוסברה

2 יחידות שומר חצוי

רבע כרוב

4 ליטר מים

2 כפות סוכר

1 כף מלח

5 עלי דפנה

10 יחידות פלפל אנגלי

5 כפות סויה בהירה מאיכות טובה

להגשה:

חבילה של אטריות אורז רחבות 5 מ"מ שהושרו במים קרים למשך 6 שעות ונחלטו 30 שניות בציר.

2 בצל סגול פרוס דק

כוס נבטים

כוס טופו חתוך לקוביות קטנות

רבע כרוב חתוך לשערות דקות

חצי כוס גבעולי כוסברה

10 עלי בזיליקום

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

מעט פלפל שחור גרוס

כף צ'ילי קצוץ או יותר

הוראות הכנה

הכנת הציר:

לשים את כל חומרי הגלם בסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש לחום בינוני ולבשל 45 דקות.כעת יש לסנן את הציר ולשמור.

ההגשה:

לחמם את ציר הירקות עד שהוא מגיע לרתיחה.

לסדר את הירקות, עשבי תיבול, אטריות אורז, טופו ב-4 קערות הגשה.

למזוג את הציר הרותח בכל קערה עד שלושת רבעי גובה, במידה וחסר מליחות למרק להוסיף כף סויה לכל קערה.

דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות