מתכון

מתכון למרק פו טבעוני

מרק הדגל של וייטנאם דורשת לרוב שעות רבות של הכנה. השף משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מביא את הגרסה הטבעונית למרק פו

משה בדישי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
משה בדישי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 סועדים
מרק פו טבעוני
צילום: דודו בכר

רכיבים

חומרים לציר ירקות

להגשה

הוראות הכנה

הכנת הציר:

לשים את כל חומרי הגלם בסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש לחום בינוני ולבשל 45 דקות.כעת יש לסנן את הציר ולשמור.

ההגשה:

לחמם את ציר הירקות עד שהוא מגיע לרתיחה.

לסדר את הירקות, עשבי תיבול, אטריות אורז, טופו ב-4 קערות הגשה.

למזוג את הציר הרותח בכל קערה עד שלושת רבעי גובה, במידה וחסר מליחות למרק להוסיף כף סויה לכל קערה.

הגרסה הטבעונית לפוצילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ