מרק יוגורט קר עם חלמונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק יוגורט קר עם חלמונים

מרק היוגורט הצונן נלגם בארוחת צהריים קייצית על המרפסת מכוסות זכוכית או מקערות רחבות במקום מרק מהביל

דרגת קושי: קל
מרק יוגורט קר עם בצל ועדשים
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ליטר יוגורט

50 גרם חמאה

5 ביצים

5 פרוסות לחם שאור מעולה

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

יוצקים את היוגורט לחמש כוסות. ממיסים את החמאה במחבת רחבה על חום בינוני. מפרידים את החלמונים מן הביצים, אחד־אחד, ומעבירים למחבת בעדינות מבלי שיישברו. כשתחתית החלמונים עשויה מעט אך הם עדיין רוטטים, מעבירים אותם בזהירות בעזרת מרית ומניחים על גבי היוגורט שבכל אחת מן הכוסות. מתבלים במלח ובפלפל.

חותכים את פרוסות הלחם למקלות בעובי 1 סנטימטר ומעבירים למחבת עם החמאה. מגבירים את הלהבה וצולים את הפרוסות סביב סביב, עד שהן צרובות וזהובות. מגישים לארוחת הבוקר עם סלט בטחינה דלילה ומיץ רימונים מתוק.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות