דלעת יפנית בפנקו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דלעת יפנית בפנקו

הדלעת יוצאת דביקה, מתוקה ולחה מהסירופ שהצטמצם והסמיך לו לאטו. שכבת הפנקו העליונה קריספית ותורמת לחוויית מרקמים שונה מהמוכר לנו

6 מנות דרגת קושי: קל
דלעת יפנית בפנקו
לימור לניאדו תירוש

הדלעת היפנית יכולה לשמש תוספת נהדרת לצד חזה עוף ואורז בסמטי ריחני.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

קילו וחצי (ברוטו) דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות (קילו נטו)

כוס וחצי מים

חצי כוס (100 גרם סוכר)

2 כפות רוטב סויה

4 כפות פנקו

חצי כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

שמים בווק מים, סוכר וסויה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים ללא כיסוי ועל להבה גבוהה למשך רבע שעה, מערבבים מדי פעם. מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים בבישול ללא כיסוי עוד 30-40 דקות, או עד שכל הנוזלים נספגו בדלעת. מערבבים מדי פעם. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את הדלעת לתבנית צלייה, זורים מעל פנקו ופלפל שחור ואופים לא מכוסה 40-50 דקות או עד השחמה יפה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות