מתכון

סשימי דג ועדשים של השף אביב משה

אביב משה, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סשימי עדשים
אביב משה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני

ניתן לוותר על הסורבה במנה

רכיבים

חומרים לסורבה

הוראות הכנה

מערבבים אבקת ווסאבי עם 3 כפות מים. מרתיחים מים, גלוקוז וסוכר ומוסיפים את הווסאבי, מקררים ומעבירים במכונת גלידה.

מטגנים בשמן עמוק את העדשים כ-30 שניות עד לפריכות מלאה.

מחממים דבש, סויה ויין לבן, מצמצמים מעט ומוסיפים את החציל הקלוי, מניחים על האש כ-3 דקות  עד לקרמול קל ומורידים מהאש. מצננים.

מתבלים את הבצל הקצוץ בסומק.

מתבלים את נתחי הדגים בשמן זית ומלח.

מסדרים בצלחת את בשר החציל ועליו את נתחי הדג, מפזרים מעט בצל עם הסומק, עגבניות, עלי בזיליקום ולבסוף את העדשים. מגישים סורבה לצד המנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ