מתכון

קציצות עדשים ועשבי תיבול

מיקי קפלן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי קפלן, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
קציצות עדשים במחבת
צילום: Getty Images/iStockphoto

רכיבים

  • 300 גרם עדשים ירוקות שהושרו לילה מראש וסוננו
  • כוס עשבי תיבול קצוצים דק – שמיר, נענע, פטרוזיליה ועירית
  • חצי כוס קמח מצה
  • 1 ביצה
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים במים עם מלח כ- 15 דקות עד ריכוך ומצננים.

מערבבים עם יתר המרכיבים למעט קמח המצה.

מוסיפים מקמח המצה בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים במחבת עם מעט שמן מכל צד כ-4-5 דקות עד שמשחים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ