מצאנו את המתכון לעוגת הביסקוויטים המושלמת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מצאנו את המתכון לעוגת הביסקוויטים המושלמת

בכל בית ניתן למצוא את המתכון המושלם לעוגת הביסקוויטים אבל המתכון הזה התעלה על כולם

לעוגת בסקוויטים בתבנית 25 *25 דרגת קושי: קל
פרוסת עוגת ביסקוויטים עם פקאן
קרן קדוש
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

חבילת ביסקוויטים בטעם קרמל

קערה עם חלב

לקרם הפטיסייר:

1/2 ליטר חלב

מקל וניל חצוי לאורכו

50 גרם קורנפלור

4 חלמונים

140 גרם סוכר

120 גרם פקאן מסוכר

50 גרם חמאה

1 גביע שמנת מתוקה (250 מ"ל)

חבילת קליק שוקולד (הממתק)

50 גרם פקאן מסוכר שלם

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם שמנת מתוקה

קורט מלח

הוראות הכנה

הכנת קרם הפטיסייר פקאן:

מכניסים את הפקאנים למעבד מזון וטוחנים לאבקה.

ממיסים את הקורנפלור במעט חלב, מוסיפים חלמונים סוכר ואת מחית הפקאן, וטורפים לתערובת אחידה.

מחממים על להבה את יתר החלב ומקל הווניל (מרוקנים את תרמילי הווניל לתוך החלב), ומשאירים אותו בחלב.

מביאים לרתיחה ומוסיפים שליש עד חצי מהחלב אל תערובת החלמונים, טורפים היטב עד שהסוכר נמס (חשוב לבצע השוואת טמפרטורות על מנת שלא תצא לכם חביתה).

יוצקים את כל התערובת לחלב הרותח שנשאר ומערבבים נמרצות תוך כדי בישול על להבה נמוכה, מערבבים עד להסמכת המסה. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עד להסמכה.

מסירים מהאש ומעבירים לקערה רחבה, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

יוצקים את השמנת המתוקה לקערת מערבל חשמלי ומקציפים לקבלת קרם יציב וחלק.

מקפלים את הקצפת אל קרם הפטיסייר בכמה פעמים עד לקבלת קציפה אחידה וחלקה.

הרכבת העוגה:

טובלים את הבסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית, יוצקים מעל מחצית מהקרם ומפזרים מעל חצי חבילת קליק וחצי מכמות הפקאנים.

מסדרים מעל שכבה נוספת של בסקוויטים, מעליה עוד שכבת קרם, פקאנים וקליק. מעבירים לקירור כשעה.

לציפוי:

בסיר או בפולסים קצרים במיקרו, מחממים את השמנת המתוקה ויוצקים מעליה את השוקולד המריר והמלח ומערבבים עד להמסה.

מחכים שיתקרר מעט ויוצקים על העוגה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות