סלט תאנים עם אנדיב וגבינת טולום - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תאנים עם אנדיב וגבינת טולום

תאנים של סוף הקיץ הן תמיד המתוקות מכולן

דרגת קושי: קל
סלט תאנים
דן פרץ

באדיבות מסעדת מאג'דה

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

צרור עלי רוקט טריים

ראש אנדיב
8 תאנים מתוקות ובשלות של סוף הקיץ
100 גרם גבינת טולום טורקית או ברינזה
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1 כף שמן אגוזים ‏(לא חובה‏)
1 כף דבש
מלח אטלנטי

הוראות הכנה

מפזרים עלי רוקט טריים על גבי צלחת הגשה שטוחה. מפרידים את עלי האנדיב החיצוניים, מניחים גם אותם על גבי הצלחת ונפטרים מן הליבה המרירה. קורעים בעזרת האצבעות את התאנים הבשלות, פוערים את לוען ומניחים על הצלחת כשהפנים כלפי מעלה. מפוררים ביד את הגבינה ומפזרים גם אותה מעל.
יוצקים מעל את שמן הזית, שמן האגוזים והדבש בנדיבות, זורים מעט מלח אטלנטי ומגישים עם מזלג ופרוסת לחם שתמשוך את השמן והדבש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות