מתכוןמתכון

ממרח אגוזי לוז מקורמלים בתנור

חלופה מהנה, קלה ובריאה יותר לממרחים קנויים של שוקולד ואגוזים

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מורן לידור, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
ממרח אגוזי לוז

רכיבים

  • 1 כוס אגוזי לוז
  • 1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה

מכניסים את אגוזי הלוז לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 4 דקות (רק כדי להוציא מהם את הלחות).

במקביל, מחממים את הסוכר בסיר על להבה נמוכה עד שמתקבל קרמל במרקם נוזלי וצבע ענברי.

שופכים את הקרמל על אגוזי הלוז ומחכים שיתייבש (זה יקרה מהר מאוד).

לאחר שהקרמל מתייבש על האגוזים, טוחנים הכל ביחד ויש לכם ממרח מתוק ומפתיע.

תגובות