ממרח אגוזי לוז מקורמלים בתנור - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ממרח אגוזי לוז מקורמלים בתנור

חלופה מהנה, קלה ובריאה יותר לממרחים קנויים של שוקולד ואגוזים

דרגת קושי: קל
ממרח אגוזי לוז
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה

מכניסים את אגוזי הלוז לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 4 דקות (רק כדי להוציא מהם את הלחות).

במקביל, מחממים את הסוכר בסיר על להבה נמוכה עד שמתקבל קרמל במרקם נוזלי וצבע ענברי.

שופכים את הקרמל על אגוזי הלוז ומחכים שיתייבש (זה יקרה מהר מאוד).

לאחר שהקרמל מתייבש על האגוזים, טוחנים הכל ביחד ויש לכם ממרח מתוק ומפתיע.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות