סלט שקדי טלה ובמיה עם עגבניות שרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט שקדי טלה ובמיה עם עגבניות שרי

אני אוהב להקפיץ את הבמיה הטריה, הצעירה, עם שום טרי עגבניות שרי, שמן זית ומיץ לימון ולהגיש אותה כסלט חם. מתכון של השף אסף שנער מחוות צוק, המעדנייה

דרגת קושי: קל
סלט שקדי עגל ובמיה עם עגבניות שרי
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

120 גרם שקדי טלה

שן שום פרוסה

100 גרם במיה

50 גרם עגבניות שרי חצויות

שמן זית (לתיבול שקדי העגל ולטיגון)

מלח ופלפל

מיץ משני לימונים

4 פרוסות של פלפל חריף

הוראות הכנה

מתבלים את השקדים במלח, פלפל ומעט שמן זית.

במחבת עם מעט שמן זית, על אש בינונית או על גריל, צורבים את השקדים כחמש דקות מכל צד.

מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה. מוסיפים את הבמיות ומטגנים עוד שתי דקות.

מוסיפים את עגבניות השרי, המלח, הפלפל והפלפל החריף (לאוהבי החריף).

לסיום מוסיפים מיץ לימון ומקפיצים קלות כמה פעמים. טועמים ומעטרים בכוסברה או נענע (או גם וגם)



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות