מחבת נקניקיות עם במיה ברוטב עגבניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מחבת נקניקיות עם במיה ברוטב עגבניות

מי לא מתגעגע לבמיה של סיני, זו ששוחה ברוטב עגבניות ונחה על אורז לבן עם סלט ירקות? כאן הפכתי אותה לשחקנית ראשית במעין שקשוקה ים תיכונית. מתכון של השף אסף שנער מחוות צוק, המעדנייה

דרגת קושי: קל
מחבת נקניקיות עם במיה ברוטב עגבניות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

100 גרם קייל שחור חתוך גס

100 גרם במיה נקיה

100 גרם עלים וגבעולים של סלק

15 גרם פפריקה חריפה

2 בצלים קלופים ופרוסים

פלפל שאטה אחד שבור

3 שיניי שום קלופות ופרוסות

חצי קילו נקניקיות

רוטב עגבניות

15 עגבניות שרי חצויות

מלח פלפל

שמן זית

4 ביצים (לטיגון ביצי לעין)

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה.

מוסיפים את השום הפרוס, הנקניקיות והשאטה ומטגנים עד שינוי צבע.

מוסיפים את הקייל והבמיה.

לאחר חמש דקות מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות ומעט מים.

מבשלים עד שמסמיך קלות והנקניקיות מבושלות. מתבלים במלח ופלפל.

במחבת ליד מטגנים את ביצי העין.

מניחים את ביצי העין במרכז תבשיל הנקניקיות ומגישים עם לחם טעים.

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות