סלט פטוש עם דג ים, צנוניות וקרם חצילים שרופים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פטוש עם דג ים, צנוניות וקרם חצילים שרופים

סלט רענן וזועק טריות שכיף לאכול בקיץ. בגרסה שלי יש בסלט משחקי טקסטורות שונים בזכות הדג הטרי, פריכות הירקות והרימונים והנימוחות של קרם החציל

דרגת קושי: קל
סלט פטוש קיסרייתי עם דג ים נא, צנוניות, פטרוזיליה, נענע וקרם חצילים שרופים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

לקרם חציל:

1 חציל בלאדי קלוי ונקי מקליפה

2 כפות סילאן

1 שן שום

מלח

פלפל לבן גרוס

4 כפות מיונז איכותי

לסלט:

1 פיתה חצויה לרוחב מרוחה בשמן זית ואפויה בתנור עד להזהבה

5 עגבניות שרי צבעוניות חצויות

1 מלפפון קצוץ

1 צנונית פרוסה

1/3 בצל סגול קצוץ

3 עלי נענע

3 עלי פטרוזיליה

2 כפות גרגרי רימון

מיץ מלימון אחד

מלח

3 כפות שמן זית

100 גרם פילה דג ים (כזה שמתאים לסשימי, אפשר לשאול את מוכר הדגים) פרוס לפרוסות עבות

הוראות הכנה

קרם חציל: מעבדים הכל במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה. חשוב לעשות זאת כשהחציל עוד חם.

הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את הפיתה בשברים גסים.

בצלחת מורחים את קרם החציל בנדיבות ועליו עורמים את הסלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות