סלט אבטיח ופלפלים קלויים עם גבינת פטה ושמן זית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אבטיח ופלפלים קלויים עם גבינת פטה ושמן זית

הקלסיקה של האבטיח והבולגרית מקבלת בסלט זה חיזוק נכון של פלפלים קלויים, שמן זית ופצפוצי גרעיני דלעת

דרגת קושי: קל
סלט אבטיח
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לפלפלים הקלויים:

5 פלפלים קלויים קלופים וקרועים ביד לפיסות

2 כפות חומץ שרי

1 שן שום פרוסה

4 כפות שמן זית

מלח

חצי פלפל אדום חריף פרוס דק

מערבבים הכל ביחד רצוי 2 שעות לפני

לסלט:

1/4 אבטיח חתוך לקוביות

חצי כוס גרעיני דלעת קלויים

חצי כוס עלי ריג׳לה מופרדים (ניתן להחליף בפטרוזיליה)

150 גרם גבינת פטה כבשים

כף סירופ אגבה (אם אין אפשר להשתמש גם בדבש)

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

בקערת ערבוב מניחים את האבטיח, עלי הריג׳לה והפלפלים הקלויים ומערבבים היטב.

מוסיפים סירופ אגבה ושמן זית, מערבבים וטועמים.

מאזנים עם מלח ונמנעים מסלט מתוק מדי.

מניחים בצלחת הגשה ומפזרים גבינה וגרעיני דלעת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות