מרק טרטור קר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טרטור קר

בכל מקום הוא מקבל זווית מקומית אך תמיד שומר על השילוש הקדוש: יוגורט, מלפפונים ושום. בגרסה שלפנינו מוסיפים מעט סודה לתוספת קלילות

דרגת קושי: קל
מרק טרטור
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6-8 מלפפונים בינוניים ומוצקים

 1 ליטר יוגורט כבשים מאיכות מעולה 

2 שיני שום כתושות

מלח ים

מיץ מחצי לימון

כוס סודה קרה

הוראות הכנה

קוצצים את המלפפונים על קליפתם, לחתיכות קטנות ככל שניתן. מעבירים למסננת, ממליחים ומניחים למלפפונים להגיר נוזלים כחצי שעה. מערבבים את היוגורט, השום, המלח והלימון עם המלפפונים הקצוצים בקערה, ומעבירים למקרר. לפני ההגשה, בוחשים פנימה סודה קרה לדילול היוגורט ולחידוד הטעם המרענן והחמצמץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות