מרק אפרסקים ושרדונה קר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק אפרסקים ושרדונה קר

מרק הקיץ האולטימטיבי: אפרסקים לבנים ושרדונה צונן שאפשר לשתות עוד ועוד. שתי קוביות קרח וטפטוף של גראפה יקפיצו את המרק הזה ישר לראש, ויהפכו את הקיץ לנסבל

דרגת קושי: קל
מרק אפרסקים ושרדונה
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

6 אפרסקים לבנים רכים

 4 כוסות יין שרדונה קר

הוראות הכנה

טוחנים את האפרסקים יחד עם היין בבלנדר עם להב ברזל, במהירות גבוהה. מוזגים מיד לקערות או לכוסות הגשה, ומוסיפים לכל אחת מהן שתי קוביות קרח.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות