מתכוןמתכון

מרק אפרסקים ושרדונה קר

מרק הקיץ האולטימטיבי: אפרסקים לבנים ושרדונה צונן שאפשר לשתות עוד ועוד. שתי קוביות קרח וטפטוף של גראפה יקפיצו את המרק הזה ישר לראש, ויהפכו את הקיץ לנסבל

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק אפרסקים ושרדונה

רכיבים

  • 6 אפרסקים לבנים רכים
  •  4 כוסות יין שרדונה קר

הוראות הכנה

טוחנים את האפרסקים יחד עם היין בבלנדר עם להב ברזל, במהירות גבוהה. מוזגים מיד לקערות או לכוסות הגשה, ומוסיפים לכל אחת מהן שתי קוביות קרח.

תגובות