מרק ריבולטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ריבולטה

דרגת קושי: קל
מרק ריבולטה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

90 גרם גזר חתוך לקוביות קטנות

90 גרם סלרי חתוך לקוביות קטנות

220 גרם בצל לבן חתוך לקוביות קטנות

80 גרם פנצ'טה חתוכה לקוביות קטנות

150 גרם תפוח אדמה חתוכים לקוביות

340 גרם עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות

120 גרם גרגרי חומוס מבושל

250 גרם שעועית לבנה שהושרתה בלילה ובושלה עד לריכוך מלא

40 מ"ל שמן זית

2.5 ליטר ציר ירקות

קורט פלפל שאטה

2 כפות מלח

 

לברוסקטה וממרח השעועית:

חצי כוס שעועית לבנה

חצי כוס ציר ירקות

קורט מלח

4 פרוסות לחם

הוראות הכנה

מחממים שמן זית בסיר בינוני, מוסיפים את הפנצ'טה ומאדים כ5 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והמלח ומאדים עוד 10 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את ציר הירקות ותפוח האדמה, מבשלים בבעבוע קל כ-10 דקות, מוסיפים שעועית וחומוס ומבשלים כ-15 דקות נוספות בביעבוע קל, מתקנים תיבול.

להכנת הברוסקטה:

טוחנים יחד את השעועית הלבנה המבושלת יחד עם חצי כוס ציר ירקות וקורט מלח.
קולים פרוסות לחם, ומורחים עליהן מהממרח ומגישים לצד המרק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות