מתכון

מרק סרדינים ואפונה

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק סרדינים ואפונה
צילום: תומר אפלבאום
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים

מסירים את הגבעולים מתרמילי אפונת השלג ומושכים יחד איתם את החוט הדק המצוי מסביב לכל תרמיל. חוצים את התרמילים ומניחים בצד. קולפים את אפונת הגינה מן הפולים. שוטפים היטב את הקישוא וחותכים לקוביות קטנות עם הקליפה. קולפים את העגבניות וחותכים גם אותן לקוביות.

מסדרים במרכז כל צלחת פילה אחד של סרדין ואליו מוסיפים מעט מאפונת השלג, אפונת הגינה, הקישוא והעגבניות. יוצקים מעל את המרק הרותח ומגישים.

רכיבים

  • 12 תרמילי אפונת שלג
  • אפונה מ-10 תרמילים טריים
  • 1 קישוא בהיר
  • 2 עגבניות
  • 4 פילטים של סרדין משומר מקופסה

הוראות הכנה

מסירים את הגבעולים מתרמילי אפונת השלג ומושכים יחד איתם את החוט הדק המצוי מסביב לכל תרמיל. חוצים את התרמילים ומניחים בצד. קולפים את אפונת הגינה מן הפולים. שוטפים היטב את הקישוא וחותכים לקוביות קטנות עם הקליפה. קולפים את העגבניות וחותכים גם אותן לקוביות.

מסדרים במרכז כל צלחת פילה אחד של סרדין ואליו מוסיפים מעט מאפונת השלג, אפונת הגינה, הקישוא והעגבניות. יוצקים מעל את המרק הרותח ומגישים.

תגובות