מרק סרדינים ואפונה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק סרדינים ואפונה

4 סועדים דרגת קושי: קל
מרק סרדינים ואפונה
תומר אפלבאום

מסירים את הגבעולים מתרמילי אפונת השלג ומושכים יחד איתם את החוט הדק המצוי מסביב לכל תרמיל. חוצים את התרמילים ומניחים בצד. קולפים את אפונת הגינה מן הפולים. שוטפים היטב את הקישוא וחותכים לקוביות קטנות עם הקליפה. קולפים את העגבניות וחותכים גם אותן לקוביות.

מסדרים במרכז כל צלחת פילה אחד של סרדין ואליו מוסיפים מעט מאפונת השלג, אפונת הגינה, הקישוא והעגבניות. יוצקים מעל את המרק הרותח ומגישים.

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

12 תרמילי אפונת שלג

אפונה מ-10 תרמילים טריים

1 קישוא בהיר

2 עגבניות

4 פילטים של סרדין משומר מקופסה

הוראות הכנה

מסירים את הגבעולים מתרמילי אפונת השלג ומושכים יחד איתם את החוט הדק המצוי מסביב לכל תרמיל. חוצים את התרמילים ומניחים בצד. קולפים את אפונת הגינה מן הפולים. שוטפים היטב את הקישוא וחותכים לקוביות קטנות עם הקליפה. קולפים את העגבניות וחותכים גם אותן לקוביות.

מסדרים במרכז כל צלחת פילה אחד של סרדין ואליו מוסיפים מעט מאפונת השלג, אפונת הגינה, הקישוא והעגבניות. יוצקים מעל את המרק הרותח ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות