מרק אספרגוס ופרשוטו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק אספרגוס ופרשוטו

4 סועדים דרגת קושי: קל
מרק אספרגוס ופרשוטו
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

12 גבעולי אספרגוס

1 ראש ברוקולי טרי

8 פרוסות פרשוטו דקיקות

חריץ גבינת פרמז'ן לגרוד

הוראות הכנה

קולפים את גבעולי האספרגוס ומסירים את החלק התחתון, הנוקשה. חותכים את הגבעולים לפיסות באורך 2-3 סנטימטרים. מפרקים את תפרחת הברוקולי לפרחים קטנים ונפטרים מן הגבעול הסיבי.

מסדרים במרכז הצלחת שתי פרוסות פרשוטו ומעליהן את פיסות האספרגוס והברוקולי. יוצקים מעל את המרק הרותח, מגרדים כמה קילופים של פרמז'ן ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות