מתכון

מרק אספרגוס ופרשוטו

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
מרק אספרגוס ופרשוטו

רכיבים

  • 12 גבעולי אספרגוס
  • 1 ראש ברוקולי טרי
  • 8 פרוסות פרשוטו דקיקות
  • חריץ גבינת פרמז'ן לגרוד

הוראות הכנה

קולפים את גבעולי האספרגוס ומסירים את החלק התחתון, הנוקשה. חותכים את הגבעולים לפיסות באורך 2-3 סנטימטרים. מפרקים את תפרחת הברוקולי לפרחים קטנים ונפטרים מן הגבעול הסיבי.

מסדרים במרכז הצלחת שתי פרוסות פרשוטו ומעליהן את פיסות האספרגוס והברוקולי. יוצקים מעל את המרק הרותח, מגרדים כמה קילופים של פרמז'ן ומגישים.

תגובות