סלט טונה וזעתר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט טונה וזעתר

סלט מפתיע ומרענן שעושה שימוש בעלי זעתר טריים

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט טונה

מתחילים בהכנת מחית מעשבי התיבול ושמן זית ואליה מפוררים את הטונה. ניתן, בשיטה דומה, להחליף את המחית גם בפסטו טרי או בנענע וצנוברים. הטונה מקבלת אליה בהכנעה את טעמי העלים שנקצצו והסלט המתקבל נהדר כממרח על  לחם עם גבינה רכה או חביתה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

עלים מופרדים מ–15 גבעולי אזוב או אורגנו ארומטי

10 גבעולי פטרוזיליה

1 כף שומשום קלוי

1 כפית תבלין זעתר יבש

¼ כוס שמן זית

2 קופסאות שימורי טונה בשמן

מלח אטלנטי

הוראות הכנה

במעבד מזון בעל להב פלדה מניחים את עלי האזוב וגבעולי הפטרוזיליה ומפעילים עד שהם נקצצים דק. מוסיפים את השומשום, תבלין הזעתר היבש ואת שמן הזית ומפעילים בשתיים־שלוש לחיצות קצרות עד שהתערובת מתאחדת לכדי עיסה סמיכה. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט שמן.

מעבירים את התערובת לקערה, מנקזים את הטונה, מוסיפים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם סלט עגבניות קצוץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות