סלט טונה אמריקאי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט טונה אמריקאי

הסלט הקלאסי והמוכר זכה לאינספור גרסאות אם כי נדמה שהגרסה הפשוטה תמיד נוחה יותר לסנדוויץ'

דרגת קושי: קל
סלט טונה

למעוניינים בטעם יותר מודגש ניתן להוסיף צלפים, לימון קצוץ עם הקליפה, חזרת חריפה או בצל ירוק. אני מעדיף בדרך־כלל פשוט פרוסת עגבנייה ומעט פלפל שחור גרוס מעל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

1 בצל סגול קטן

1 גבעול סלרי צעיר ללא העלים

2 מלפפונים חמוצים קטנים

4 ביצים

2 קופסאות שימורי טונה בשמן

4 כפות גדושות מיונז

1 כפית חרדל

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

קוצצים דק מאוד את הבצל, הסלרי והמלפפון החמוץ ומעבירים לקערה. מבשלים את הביצים במים כשבע דקות לאחר הרתיחה, קולפים וקוצצים גם אותן אל הקערה. מנקזים את הטונה מנוזלי השימור ומוסיפים יחד עם המיונז, החרדל, מלח ופלפל. מערבבים ומניחים במקרר מכוסה למשך כשעה לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות