טאבולה גרגירי חומוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טאבולה גרגירי חומוס

סלט טאבולה מרענן עם טוויסט של תוספת גרגירי חומוס. סלט קליל, משביע, שיכול להחליף כל סלט על שולחן השבת

דרגת קושי: קל
טאבולה גרגירי חומוס
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

כוס גרגירי חומוס

כפית סודה לשתייה

1/2 כוס בורגול דק

צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 צרור עלי נענע קצוצים

חופן בצל ירוק חתוך לטבעות

עגבנייה קצוצה דק

מיץ מלימון אחד

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית

הוראות הכנה

משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה שלם. שוטפים ומבשלים במשך 40 דקות עם כפית סודה לשתייה.

משרים את הבורגול בכוס או קערה קטנה עם מים קרים למשך רבע שעה. לאחר מכן, מסננים וסוחטים את הבורגול.

מכניסים את כל המרכיבים לקערת ערבוב ומתבלים על-פי הטעם.

ניתן להוסיף גרגירי רימונים בעונה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות