מתכון

טאבולה גרגירי חומוס

סלט טאבולה מרענן עם טוויסט של תוספת גרגירי חומוס. סלט קליל, משביע, שיכול להחליף כל סלט על שולחן השבת

יניב כספי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יניב כספי, שף אורח
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
טאבולה גרגירי חומוס
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • כוס גרגירי חומוס
  • כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כוס בורגול דק
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 צרור עלי נענע קצוצים
  • חופן בצל ירוק חתוך לטבעות
  • עגבנייה קצוצה דק
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

הוראות הכנה

משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה שלם. שוטפים ומבשלים במשך 40 דקות עם כפית סודה לשתייה.

משרים את הבורגול בכוס או קערה קטנה עם מים קרים למשך רבע שעה. לאחר מכן, מסננים וסוחטים את הבורגול.

מכניסים את כל המרכיבים לקערת ערבוב ומתבלים על-פי הטעם.

ניתן להוסיף גרגירי רימונים בעונה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ