תבשיל קינואה עם עדשים שחורות, חלב קוקוס ופסטו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל קינואה עם עדשים שחורות, חלב קוקוס ופסטו

השילוב של דגנים ועדשים יוצר מנה עם חלבון מלא המספקת את כל הערכים התזונתיים שהגוף צריך. מתכון של השף אוהד קורי מקפה לואיז

דרגת קושי: קל
קינואה עדשים שחורות
רמי שלוש

העדשים השחורות נגיסות ויוצרות מרקם מעניין במנה.  פסטו נותן לה רעננות וחלב הקוקוס עוטף את הקטניות והעדשים ונותן להם מרקם קטיפתי ונהדר, ולקוח אותנו למחוזות המזרח הרחוק.

זאת מנה משביע מאוד טעימה, קלה להכנה אבל רבת רושם

4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3  כוסות קינואה מבושלת

 2 כוסות עדשים שחורות מבושלות
 1 יח כרישה קצוצה
2  שיני שום פרוסות דק
1 גזר מגורד
1/3כוס חלב קוקוס
1 כף פסטו בזיליקום או לסירוגין חופן עלי בזיליקום
1 כף שמן זית
כפית מלח

הוראות הכנה

נחמם סיר עם שמן זית ונטגן קלות את הכרישה והשום עד להזהבה חלקית.

נוסיף את הגזר המגורד ומעט חלב קוקוס.

נבשל עוד כ 2 דקות ונוסיף את הקינואה והעדשים.

נוסיף את שאר חלב הקוקוס וכפית מלח.

אם יש צורך ניתן להוסיף מעט מים ולתקן תיבול לפי צורך.
לאחר כ4 דקות בישול נוסיף את הפסטו או בזיליקום קצוץ  ונוריד מהאש כאשר המרקם מעט נוזלי אך לא ספוג לחלוטין.
נגיש בקעריות אישיות מומלץ מעל חופן של נבטי אלפלא או נבט סיני.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות