טורטיה עם שעועית שחורה, חומוס ופטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טורטיה עם שעועית שחורה, חומוס ופטריות

מנה צמחונית עם דגנים עשירה בוויטמינים ובברזל משביעה מאוד (בגלל הערכים התזונתיים הגבוהים שלה) על אף היותה קלילה. מתכון של השף אוהד קורי מקפה לואיז

דרגת קושי: קל
טורטיה שעועית שחורה
רמי שלוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4  יח טורטיה

1  כוס שעועית שחורה מבושלת
 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
2  בצלים קלופים וקצוצים
3  שיני שום פרוסות דק
1  כוס לקט פטריות קצוצות
1  כף שמן זית
קורטוב מלח
 2 יח עגבניה טרייה פרוסה
חופן עלי רוקט
טחינה לבנה מוכנה

הוראות הכנה

במחבת רחבה  ניצוק שמן זית ונטגן עד להזהבה את הבצל והשום.

נוסיף את הפטריות, השעועית וגרגירי החומוס .
נוסיף מעט מים ומלח ונבשל עד למרקם חצי נוזלי חצי סמיך שניתן למלא טורטייה.
לאחר שהתבשיל מוכן נסדר את 4 הטורטיות  פתוחות.

בכל טורטייה, נמרח מעט טחינה לבנה ומעל נפזר עלי רוקט ו2 עד 3 פרוסות עגבנייה.

נסדר בתוך הטורטייה כ3 כפות תבשיל
נגלגל כל טורטייה בנפרד ונגיש בצלחת אישית.

מומלץ להגיש עם צמיצורי או סלסת עגבניות פיקנטית.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות