קוסקוס מלא עם תבשיל חומוס, שעועית וירקות שורש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוסקוס מלא עם תבשיל חומוס, שעועית וירקות שורש

קוסקוס מסולת מלאה, השילוב של שתי הקטניות מעשיר את המנה בברזל, הרבה יותר כתומים וירקות שורש-מחמם גוף ונפש. מתכון של השף אוהד קורי מקפה לואיז

דרגת קושי: קל
מנת הקוסקוס
רמי שלוש
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1/2  קג קוסקוס מלא (אינסטנט )יש להכין לפי הוראת יצרן

2 כוסות שעועית לבנה מבושלת
 2 כוסות גרגירי חומוס מבושל
 2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
 1 יח כרובית מפורקת לפרחים קטנים 
 1 שורש פטרוזילה חתוך קוביות
 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
 2 יח כרישה חתוכה לרבעים
 2 בצל סגול חתוך לחצאים ולפרוסות
 5 שיני שום פרוסות דק
 1 כפית כמון טחון
 1 כפית תערובת קארי צהוב
 2 כוסות מיץ גזר
 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

נתחיל להכין את הקוסקוס אינסטנט לפי הוראות יצרן.
בסיר נפרד ניצוק שמן זית ונטגן קלות את השום, הכרישה שורש פטרוזילה וסלרי.
לאחר הזהבה קלה נוסיף את הכמון והקארי

נערבב כדקה ונוסיף את הגזר והכרובית,

נוסיף את מיץ הגזר ואת החומוס והשעועית המבושלים.

נבשל את כל המסה עד לריכוך ירקות השורש.ניתן להוסיף מעט מים לפי צורך.
נוסיף מלח לתבשיל ונבשל על אש נמוכה (כ 20 דקות בערך)
לאחר שהתבשיל מוכן ניצוק בצלחת אישית בסיס של קוסקוס מלא ומעל 3 כפות הגשה של התבשיל. 
אפשר לשדרג מעל עם יוגורט טרי או טחינה .



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות