סלט גרגירי חומוס עם בצל ופטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט חומוס עם בצל ופטריות

מתכון לסלט מרענן המשלב גם פטריות ובצל להעמקת הטעם. מתכון של השף ששי שאולזון מדן גורמה

4 מנות דרגת קושי: קל
חומוס פטריות בצל
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו גרגירי חומוס מבושלים (ניתן להשתמש בקפוא)

1 בצל גדול פרוס לרצועות
1 חבילה פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
שמן זית לטיגון
כמון, מלח ופלפל

הוראות הכנה

במחבת רחבה מטגנים בצל בשמן זית עד לשקיפות.
לאחר שהבצל נעשה שקוף והגיר את רוב הנוזלים, מוסיפים את רבעי הפטריות וממשיכים לטגן לאט תוך ערבוב מדי פעם (אין לערבב ולהקפיץ ללא הפסקה, הדבר יגרום לקירור המחבת והגרת נוזלי הפטריות בכמות גדולה).
לאחר שהפטריות מצטמקות, מוסיפים את גרגירי החומוס למחבת, כמון, מלח ופלפל. מערבבים קלות ומכבים את האש.
מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון בעת ההגשה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות