ממרח שעועית שחורה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ממרח שעועית שחורה

במקום שוב להכין ממרח חומוס או טחינה ולמרוח על הלחם, אפשר לגוון עם ממרח השעועית שטעמו דומיננטי מאוד. מתכון של ששי שאולזון מדן גורמה

דרגת קושי: קל
ממרח שעועית שחורה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו שעועית שחורה מושרית ללילה

400 גרם טחינה גולמית
מלח, מלח לימון, כמון

*לאוהבי השום, מומלץ להוסיף שן שום אחת שתקפיץ את הטעם

הוראות הכנה

מבשלים את השעועית עד לריכוך. לאחר הבישול, מסננים, מצננים ושומרי בצד את נוזלי הבישול.
במעבד מזון, טוחנים את השעועית ללא הנוזלים. לאחר קבלת מחית חלקה, מוסיפים מחצית מנוזלי הבישול ואת הטחינה, במידה והממרח סמיך מדי, מוסיפים מעט מנוזלי הבישול ששמרנו בצד.
מתבלים במלח, מלח לימון ומעט כמון, לפי הטעם, כמו שאוהבים.
מגישים עם פיתות ובצל ומנגבים.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות