סלט קינואה-עדשים קיצי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קינואה-עדשים קיצי

אם מקררים את הסלט המנה הופכת לרעננה וכיפית לאכילה. כדאי להוסיף לסלט הרבה מאוד אגוזים מכל מיני סוגים להעשרת הטעם. מנה של השף ששי שאולזון מדן גורמה

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט קינואה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 כוס קינואה מבושלת

1 כוס עדשים שחורות מבושלות
1 גבעול סלרי פרוסים דק
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס חמוציות קצוצות
1 לימון סחוט
מלח

הוראות הכנה

מערבבים בקערה אחת את כל חומרי הגלם מלבד העדשים והקינואה.
לאחר מכן, מוסיפים קינואה ועדשים ומערבבים קלות (יש להקפיד לא לערבב הרבה על מנת לשמור על צורתם של העדשים). מתקנים תיבול במידת הצורך. מגישים קר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות