מתכון

סלט קינואה-עדשים קיצי

אם מקררים את הסלט המנה הופכת לרעננה וכיפית לאכילה. כדאי להוסיף לסלט הרבה מאוד אגוזים מכל מיני סוגים להעשרת הטעם. מנה של השף ששי שאולזון מדן גורמה

ששי שאולזון , שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ששי שאולזון , שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט קינואה

רכיבים

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 כוס עדשים שחורות מבושלות
  • 1 גבעול סלרי פרוסים דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • חצי כוס חמוציות קצוצות
  • 1 לימון סחוט
  • מלח

הוראות הכנה

מערבבים בקערה אחת את כל חומרי הגלם מלבד העדשים והקינואה.
לאחר מכן, מוסיפים קינואה ועדשים ומערבבים קלות (יש להקפיד לא לערבב הרבה על מנת לשמור על צורתם של העדשים). מתקנים תיבול במידת הצורך. מגישים קר.

תגובות