מתכון

קוסקוס כרובית ועדשים מונבטות

אני ממליץ להנביט את העדשים, הטעם שלהם משתפר פלאים והן סופגות טוב יותר את הטעמים. מתכון של השף ששי שאולזון מדן גורמה

ששי שאולזון , שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ששי שאולזון , שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
קוסקוס כרובית

רכיבים

  • 1 כרובית בינונית
  • 1 כוס עדשים מונבטות
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 לימונים סחוטים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

על פומפייה, מגרדים את הכרובית ליצירת פירורים דמויי קוסקוס. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מסדרים בצלחת שכבה עבה של הכרובית ועליה עורמים את העדשים המונבטות.
מפזרים מעט מלח ופלפל ומגישים. ניתן לזלף מעט שמן זית.

תגובות