קוסקוס כרובית ועדשים מונבטות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוסקוס כרובית ועדשים מונבטות

אני ממליץ להנביט את העדשים, הטעם שלהם משתפר פלאים והן סופגות טוב יותר את הטעמים. מתכון של השף ששי שאולזון מדן גורמה

4 מנות דרגת קושי: קל
קוסקוס כרובית
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כרובית בינונית

1 כוס עדשים מונבטות
1 צרור פטרוזיליה
2 לימונים סחוטים
מלח ופלפל

הוראות הכנה

על פומפייה, מגרדים את הכרובית ליצירת פירורים דמויי קוסקוס. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מסדרים בצלחת שכבה עבה של הכרובית ועליה עורמים את העדשים המונבטות.
מפזרים מעט מלח ופלפל ומגישים. ניתן לזלף מעט שמן זית.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות