מתכון: סלט פול תאילנדי

בתאילנד בכל מסעדה או דוכן אפשר למצוא את סלטי הפול בשילוב הרטבים שיש במטבחם ותאילנד, להזכירכם, מדינה חמה. מנה של ששי שאולזון מדן גורמה

ששי שאולזון , שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ששי שאולזון , שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 מנות
סלט פול

רכיבים

  • 2 כוסות פול מוכן לאכילה (אפשר קפוא)
  • 1 בצל שאלוט פרוסים לרצועות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 פרוסה ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 פלפל חריף פרוס (לא חייב לשים את כולו)
  • מעט סוכר דקלים (ניתן להשתמש בסוכר חום)
  • מעט שומשום לקישוט

הוראות הכנה

שמים מעט שמן במחבת רחבה, על להבה נמוכה, מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר עד לריכוך הבצל.
מוסיפים מעט סוכר ופלפל חריף ומטגנים למשך דקה.
מוסיפים את הפול ומעט שומשום, מגבירים את הלהבה ומקפיצים למשך כשתי דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. ניתן להוסיף מעט לימון בהגשה.

תגובות