סלט פול תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פול תאילנדי

פול בקיץ? כן! בתאילנד בכל מסעדה או דוכן אפשר למצוא את סלטי הפול בשילוב הרטבים שיש במטבחם ותאילנד, להזכירכם, מדינה חמה. מנה של ששי שאולזון מדן גורמה

2 מנות דרגת קושי: קל
סלט פול
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות פול מוכן לאכילה (אפשר קפוא)

1 בצל שאלוט פרוסים לרצועות
2 שיני שום קצוצות
1 פרוסה ג'ינג'ר קצוץ
1 פלפל חריף פרוס (לא חייב לשים את כולו)
מעט סוכר דקלים (ניתן להשתמש בסוכר חום)
מעט שומשום לקישוט

הוראות הכנה

שמים מעט שמן במחבת רחבה, על להבה נמוכה, מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר עד לריכוך הבצל.
מוסיפים מעט סוכר ופלפל חריף ומטגנים למשך דקה.
מוסיפים את הפול ומעט שומשום, מגבירים את הלהבה ומקפיצים למשך כשתי דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. ניתן להוסיף מעט לימון בהגשה.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות