איך מכינים חמוצים כמו במסעדה יפנית? - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים חמוצים כמו במסעדה יפנית?

אי אפשר לפתוח ארוחה במסעדה יפנית בלי צלחת חמוצים למרכז השולחן. אפשר לגוון ולהתקין את הירקות שאתם אוהבים, כך או אחרת - התוצאה ממכרת. מתכון של השף יאמה סאן ממסעדת AMAMA

דרגת קושי: קל
חמוצים
9תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

גזר 1 גדול

2 מלפפונים (בגודל בינוני)

1 צנון

1 ג'ינג'ר

280 מ״ל ויניגרט אורז (חומץ אורז)

80 גרם סוכר

10 גרם מלח

אצת קומבו ריבוע של 10 ס״מ

הוראות הכנה

את כל הירקות חותכים לגודל הרצוי ומעבירים יחד לסיר עם מים רותחים ומבשלים למשך 3 דקות עד לריכוך קל.

לאחר מכן מניחים את הירקות להתקרר בצד.

לאחר שהירקות התקררו מעבירים לצנצנת גדולה (שעברה חיטוי), מכניסים את מרכיבי הרוטב, סוגרים את הצנצנת ומערבבים היטב.

את הצנצנת משאירים סגורה למשך יומיים לפחות ועד שבוע. 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות