המבורגר טבעוני מעדשים שחורות וזוקיני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר טבעוני מעדשים שחורות וזוקיני

המבורגר שיש בו גם את פריכות האגוזים וגם את רעננות הזוקיני, שמשתלבים ביחד למרקם הרמוני ונעים בחלל הפה. מתכון של אילן ברמלי מ"פרש קיטשן"

4-5 מנות דרגת קושי: קל

המבורגר עדשים שחורות וזוקיני
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כוס עדשים שחורות

3 יחידות בינוניות זוקיני, חתוך לקוביות קטנות

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

חופן גדול פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים כ-20 דקות, עד להתרככות.

במחבת שחומם מראש עם 3 כפות שמן זית מכניסים את קוביות הזוקיני ומקפיצים אותן כ-6-7 דקות, עד להשחמה קלה.

מעבירים את הזוקיני למעבד מזון ומוסיפים את העדשים, טוחנים היטב. מעבירים את כל התערובות לקערת ערבוב, מערבבים יחד ומתבלים במלח ופלפל.

צולים בעדינות על מחבת למשך כ-2 דקות מכל צד עם מעט שמן זית, מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 170 מעלות.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות