המבורגר טבעוני מכרישה ומנגולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר טבעוני מכרישה ומנגולד

כחובב כרישה מושבע, פיתחתי וריאציה טבעונית לקציצות הכרישה האהובות ("פרסה"), בתוספת של המנגולד הטרי והתפוצצויות של זרעי צ'יה. מתכון של אילן ברמלי מ"פרש קיטשן"

4-5 מנות דרגת קושי: קל
המבורגר כרישה ומנגולד
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 יחידות כרישה קצוצות ושטופות היטב

1 חבילה עלי מנגולד קצוצים (ללא החלק הלבן העבה) ושטופים היטב

3 כפות זרעי צ'יה מושרים במעט מים רותחים

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מסננים היטב את הכרישה והמנגולד מנוזלים, מניחים במחבת ומאדים היטב. בסוף האידוי מוסיפים כ-2 כפות שמן זית ומטגנים קלות כדקה. מניחים לקירור.

לאחר קירור מוסיפים זרעי צ'יה מסוננים ותבלינים.

צולים בעדינות על מחבת למשך כ-2 דקות מכל צד עם מעט שמן זית, מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 170 מעלות.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות