המבורגר טבעוני מאטריות סובה (כוסמת) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר טבעוני מאטריות סובה (כוסמת)

האינטרפרטציה שלי לפשטידת פסטה בתיבול אסיאתי עדין. מתכון של אילן ברמלי מ"פרש קיטשן"

4-5 מנות דרגת קושי: קל

המבורגר אטריות סובה (כוסמת)
תומר אפלבאום

אפשר (וכדאי) להגיש את ההמבורגר כמנה עיקרית בתבנית משפחתית לאמצע השולחן, בתוספת ירקות מוקפצים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 חבילה אטריות סובה

2 יחידות בצל סגול פרוס דק

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן בצל ירוק קצוץ

חופן כוסברה קצוצה

2 כפות שמן שומשום

מעט שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה

מבשלים את האטריות במים רותחים כ-3 דקות, עד להתרככות. מסננים, מקררים ומערבבים עם 2 כפות שמן שומשום.

מעבירים לקערת ערבוב. מוסיפים עשבי תיבול, מלח ופלפל שחור גרוס.

צולים בעדינות על מחבת למשך כ-2 דקות מכל צד עם מעט שמן זית, מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 170 מעלות.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות