המבורגר כרובית טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המבורגר כרובית טבעוני

הכרובית היא הירק הנצחי שכולנו אוהבים בכל הגרסאות, כאן הבאתי את גרסת ההמבורגר עם העקיצות המרעננת של הטרגון הטרי. מתכון של אילן ברמלי מ"פרש קיטשן"

4-5 מנות דרגת קושי: קל
המבורגר כרובית צלויה וטרגון
תומר אפלבאום
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

2 יחידות כרובית בינונית

2 ענפי טרגון טריים

100 גרם גרעיני חמנייה קלויים

3 כפות קמח עדשים

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט שמן זית

5 כפות מים

 

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.

מניחים את הכרוביות בשלמותן על גבי נייר אפיה בתבנית, יוצקים מעליהן מעט שמן זית ואופים למשך כ-25 דקות. מוציאים מהתנור ומקררים.

קוצצים את הכרובית לחתיכות גסות ומעבירים לקערת ערבוב. מוסיפים גרעינים, מלח, פלפל שחור ועלים קצוצים מ-2 ענפי טרגון.

מערבבים את קמח העדשים עם מעט מים (כ-5 כפות) ליצירת בלילה. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.

צולים בעדינות על מחבת למשך כ-2 דקות מכל צד עם מעט שמן זית, מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 170 מעלות, למשך 5-6 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות