פחזניית פירות יער - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פחזניית פירות יער

גרסה קלה וקייצית לפחזנית הצרפתית הקלאסית והאהובה. מתכון של השף קונדיטור עופר בן נתן מ- Back Door

דרגת קושי: קל
פחזניית פירות יער
דודו בכר

אחד השילובים שאני אוהב הוא של שוקולד לבן ופירות אדומים. קרם השוקולד בתוספת גלוקוז מעניק לקרם מרקם קטיפתי וחלק, על אף שזה נשמע מסובך – אל תוותרו עליו, כיוון שמדובר במתכון המושלם לשלב פירות יער טריים וקרים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

מרכיבים לקרם השוקולד הלבן:

500 מל שמנת מתוקה

25 גרם סירופ תירס או גלוקוז

250 גרם שוקולד לבן

 

מרכיבים לבצק רבוך קלאסי

125 גרם חלב

125 גרם מים

110 גרם חמאה

קורט מלח

20 גרם סוכר

140 גרם קמח

4 ביצים בגודל M

 כוס פירות יער

 

הוראות הכנה

מחממים את השמנת והגלוקוז לסף רתיחה ויוצקים תוך כי ערבוב על השוקולד הלבן, מקררים לילה במקרר ומקציפים למחרת בעזרת מיקסר עד לקצב רך אך יציב.

לסיר מכניסים חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה אחידה ומערבבים עוד כ- 2 דקות.

מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית עד לצינון התערובת.

מוסיפים  בהדרגה את הביצים אחת אחת עד לקבלת עיסה חלקה.

מזלפים גבעות קטנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 30-35 דקות.

 

אופן הרכבת הפחזנית:

חוצים את כל הפחזניות בשליש הגובה, מזלפים את קרם השוקולד לבן ומסדרים את פירות היער מעל.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות