סנגריה קרה מהירה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סנגריה קרה מהירה

לעומת הסנגריה הקלאסית שעוברת בישול של ממש, זו גרסה מהירה וקרה שניתן ליהנות ממנה ולהכין אותה בתנאי שטח. מתכון של אמיר ברקן

דרגת קושי: קל
סנגריה
לימור תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 בקבוק יין אדום

1 כוס מיץ תפוזים
3 כפות סוכר
1 כפית קינמון טחון
2 תפוחי עץ (גרני סמית או פינק ליידי), חתוכים לקוביות קטנות
גרידת קליפה מ-1 לימון

הוראות הכנה

מעבירים לקנקן את קוביות התפוחים ומוזגים עליהן את היין ומיץ התפוזים. מוסיפים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מערבבים היטב, ומניחים בצד לשעה לפחות (בבית – עדיף להכניס למקרר. בשטח כדאי בתוך כלי עם קרח).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות