מתכון מתכון

סנגריה קרה מהירה

לעומת הסנגריה הקלאסית שעוברת בישול של ממש, זו גרסה מהירה וקרה שניתן ליהנות ממנה ולהכין אותה בתנאי שטח. מתכון של אמיר ברקן

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
סנגריה
צילום: לימור תירוש

רכיבים

  • 1 בקבוק יין אדום
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 2 תפוחי עץ (גרני סמית או פינק ליידי), חתוכים לקוביות קטנות
  • גרידת קליפה מ-1 לימון

הוראות הכנה

מעבירים לקנקן את קוביות התפוחים ומוזגים עליהן את היין ומיץ התפוזים. מוסיפים את הסוכר, הקינמון וגרידת הלימון. מערבבים היטב, ומניחים בצד לשעה לפחות (בבית – עדיף להכניס למקרר. בשטח כדאי בתוך כלי עם קרח).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ