טאקו טונה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טאקו טונה

לביבות טונה פריכות מוגשות עם סלסת עגבניות וכוסברה טרייה וטורטיות חמות. מתכון של זמי שרייבר ממסעדת "סנדר"

ל- 4 סועדים דרגת קושי: קל
טאקו טונה
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

טורטיות לבחירה

 

לקציצות:

4 קופסאות טונה מסוננים מנוזלים

ביצה גדולה

חופן כוסברה קצוצה

רבע כוס פירורי לחם

פלפל צ'ילי 1 קצוץ דק

כף מיונז

מלח/פלפל

 

לרוטב סלסה:

2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

חצי בצל קצוץ דק

חצי צרור כוסברה קצוצה

מיץ מלימון וחצי

מלח לפי הטעם

צ'ילי חריף לפי הטעם

הוראות הכנה

מניחים את תערובת הקציצות בקערת ערבוב גדולה מערבבים ויוצרים קציצות. מטגנים במחבת עם מעט שמן זית למשך כדקה וחצי על כל צד בטמפרטורה בינונית עד הזהבת הקציצות. מכינים את סלסת העגבניות: מערבבים בעדינות את כל המרכיבים ומתבלים לפי הטעם.

מגישים את הקציצות על טורטיה חמה עם סלסת העגבניות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות