קציצות טונה ברוטב עגבניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות טונה ברוטב עגבניות

מנה ים תיכונית נהדרת וקלילה להכנה שמשתלבת נהדר על פסטה טרייה או אורז לבן. מתכון של זמי שרייבר ממסעדת "סנדר"

דרגת קושי: קל
קציצות טונה ברוטב עגבניות
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לרוטב:

3 עגבניות בשלות קצוצות

חצי בצל קצוץ דק

שלוש שיני שום קצוצות

כף רסק עגבניות

כף אורגנו

מלח, פלפל

שמן זית

 

לקציצות

טונה מ- 3 קופסאות מסוננת מנוזלים

רבע כוס פירורי לחם

ביצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

 

הוראות הכנה

יוצקים שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל והשום.

מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל על אש בינונית עד צמצום.

כעבור כחמש דקות מוסיפים מים לפי הצורך וממשיכים לבשל ולצמצם עד קבלת רוטב.

מוסיפים את האורגנו. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

 

במקביל מכינים את הקציצות מכל החומרים יחדיו בקערת ערבוב. מכינים כדורים ומוסיפים לרוטב המתבשל על האש.

 

מבשלים למשך כשלוש דקות עד שהביצה בתערובת מתבשלת היטב.

מגישים על פסטה או אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות