סלט תאנים, אנדיב ושקדים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תאנים, אנדיב ושקדים

השקדים יחד עם עלי האנדיב, מהווים ניגוד פריך לתאנים הרכות. זהו סלט פשוט, אך מרשים ביופיו, וניתן כמובן להוסיף לו גם גבינות עם טעם דומיננטי

דרגת קושי: קל
סלט תאנים, אנדיב ושקדים
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

2 ראשי אנדיב (סגול או לבן)

6-7 תאנים טריות
1/2 כוס שקדים
חופן קטן של נבטי חמנייה (לא חובה)
2-3 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1 סחוט
קורט מלח ופלפל שחור גרוס
1-2 כפיות בלסמי מצומצם (לא חובה)

הוראות הכנה

מרכיבים את הסלט:

מפרידים בעדינות את עלי האנדיב ומפזרים בצלחת רחבה. חוצים את התאנים לחצאים או פורסים לרבעים ומפזרים על גבי העלים. גורסים גס את השקדים ומפזרים מעל. מניחים את נבטי החמנייה מעל הכל.

יוצקים בצורה אחידה את שמן הזית ומיץ הלימון. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור, ואם רוצים יוצקים מעט בלסמי מצומצם. מגישים למרכז השולחן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות