פרנץ' טוסט קלאסי עשיר וטעים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פרנץ' טוסט קלאסי עשיר וטעים

הלחם נספג ביין ובחמאה ואילו הביצה צורבת את הפרוסות והופכת אותן לנוקשות ופריכות מבחוץ ורכות ורטובות מבפנים

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
לחם מטוגן בחמאה ויין לבן

את הלחם המטוגן אני מעדיף לאכול עם פרוסות סלמי דקיקות או דג מעושן ולכל הפחות מעט יוגורט סמיך.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

½ כוס (120 מיליליטר) יין לבן יבש

75 גרם חמאה

2 ביצים

מלח ים דק

4 פרוסות בעובי 3 סנטימטרים מן החלה של אתמול

הוראות הכנה

ממיסים את היין והחמאה בסיר רק עד שהחמאה נמסה ומעבירים את הרוטב לקערה ואז שוב אל הסיר כמה פעמים כדי שהרוטב יצטנן מעט. טורפים את הביצים עם מעט מלח בקערה ויוצקים אליה באטיות מן היין והחמאה שהצטננו, כדי שהביצים לא ייקרשו.

טובלים כל פרוסה בתערובת הביצים, היין והחמאה עד שהן ספוגות היטב ומעבירים לטיגון אטי על גבי להבה בינונית במחבת. אין צורך בחמאה נוספת במחבת. כשצדה האחד של הפרוסה מזהיב, הופכים וממשיכים בטיגון האטי.

מגישים כשהחלק החיצוני מטוגן ופריך והחלק הפנימי ספוג ורך עם כמה פרוסות גבינה בשלה ותותים טריים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות