סלט זיתים סוריים עם בצל ירוק ומלון - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט זיתים סוריים עם בצל ירוק ומלון

עד שלא טועמים, לא מבינים איך מלון הוא הממתיק המושלם. הוא אינו משתלט על שאר המרכיבים אך משרה מיד אופטימיות משחררת על הצלחת כולה

דרגת קושי: קל
סלט מלון
Ing Image
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

25 זיתים סוריים דפוקים

1/4 מלון ירוק ומתוק
2 גבעולי בצל ירוק
1/2 לימון
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית כתית מעולה

הוראות הכנה

מגלענים את הזיתים ומעבירים לקערה. קורצים עיגולים קטנים מהמלון בעזרת כף פאריסאית ומוסיפים גם אותם. קורעים את הבצל בעזרת הידיים לפיסות באורך 2 ס”מ, קוצצים את מחצית הלימון על קליפתו ומוסיפים לסלט.

מתבלים בפלפל שחור ובשמן זית, מערבבים ומניחים לעמוד כ–10 דקות טרם ההגשה. מניחים על שולחן עמוס במזטים כמו ז’יטונים על שולחן הרולטה ומקווים שהפעם נזכה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות