מתכוןמתכון

סלט זיתים סוריים עם בצל ירוק ומלון

עד שלא טועמים, לא מבינים איך מלון הוא הממתיק המושלם. הוא אינו משתלט על שאר המרכיבים אך משרה מיד אופטימיות משחררת על הצלחת כולה

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט מלון

רכיבים

  • 25 זיתים סוריים דפוקים
  • 1/4 מלון ירוק ומתוק
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 1/2 לימון
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה

הוראות הכנה

מגלענים את הזיתים ומעבירים לקערה. קורצים עיגולים קטנים מהמלון בעזרת כף פאריסאית ומוסיפים גם אותם. קורעים את הבצל בעזרת הידיים לפיסות באורך 2 ס”מ, קוצצים את מחצית הלימון על קליפתו ומוסיפים לסלט.

מתבלים בפלפל שחור ובשמן זית, מערבבים ומניחים לעמוד כ–10 דקות טרם ההגשה. מניחים על שולחן עמוס במזטים כמו ז’יטונים על שולחן הרולטה ומקווים שהפעם נזכה.

תגובות