סלט שורשים וגבעולים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט שורשים וגבעולים

ניתן להוסיף או להחסיר, ובלבד ששומרים על היחס בין חריפות הצנונית למתיקות הקולרבי, בין מליחות הסלרי למרירות הנענע

דרגת קושי: קל
סלט שורשים
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 לפת

1 קולרבי
1 גזר
1 בצל סגול קטן
10 צנוניות
2 גבעולי סלרי
4 גבעולי בצל ירוק
6 גבעולי פטרוזיליה
3 גבעולי נענע
1/4 כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

שוטפים היטב את כל השורשים והגבעולים וקולפים את הלפת, הקולרבי, הגזר והבצל. חותכים את הלפת, הקולרבי והבצל לרבעים או לשמיניות ופורסים כל פלח לפרוסות דקיקות. פורסים את הגזר והצנוניות לרוחבם לטבעות דקיקות גם כן ונותנים את הכל בקערה.

פורסים את גבעולי הסלרי לרוחבם, קורעים את גבעולי הבצל הירוק, מפרידים את עלי הפטרוזיליה והנענע ומוסיפים אל הסלט. מתבלים בשמן זית ובמעט מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים בפתיחת הארוחה כמו שאיפת אוויר עמוקה של אמצע החורף.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות