אפרסקים בגריל עם פיסטוקים שקדים וסילאן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אפרסקים בגריל עם פיסטוקים שקדים וסילאן

קינוח טבעוני שמנצל את עונת האפרסקים והמתיקות הטבעית שלהם ומשדך לה שקדים, צימוקים ופיסטוקים

6 מנות דרגת קושי: קל
אפרסקים על הגריל
לימור לניאדו תירוש

מבין המינים השונים הקיימים בארץ, יש להעדיף לאפייה ולקינוחים את הזן הצהוב ואת האפרסק הלבן למאכל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 אפרסקים בשלים, חצויים ומגולענים

25 גרם פיסטוקים

25 גרם שקדים

25 גרם שומשום

25 גרם צימוקים שחורים קטנים

4 כפות סילאן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, שומשום, צימוקים וסילאן. מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית התנור ממלאים את שקע הגלעין בתערובת האגוזים והסילאן. אופים 20 דקות. מגישים חמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות