מתכון

אפרסקים צלויים בגריל עם פיסטוקים שקדים וסילאן

אין כמו אפרסקים צלויים בגריל. הכירו את הקינוח הטבעוני שמנצל את עונת האפרסקים והמתיקות הטבעית שלהם ומשדך לה שקדים, צימוקים ופיסטוקים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אפרסקים על הגריל
צילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות

מבין המינים השונים הקיימים בארץ, יש להעדיף לאפייה ולקינוחים את הזן הצהוב ואת האפרסק הלבן למאכל.

תגיות:

רכיבים

  • 4 אפרסקים בשלים, חצויים ומגולענים
  • 25 גרם פיסטוקים
  • 25 גרם שקדים
  • 25 גרם שומשום
  • 25 גרם צימוקים שחורים קטנים
  • 4 כפות סילאן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, שומשום, צימוקים וסילאן. מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית התנור ממלאים את שקע הגלעין בתערובת האגוזים והסילאן. אופים 20 דקות. מגישים חמים.

תגובות